donderdag 15 mei 2014

bezoek Rosa 15/05

We zijn langsgeweest bij Rosa, daar hebben we het prototype getoond.

We hebben een foto kunnen nemen samen met Rosa. 

Rosa was blij met de placemat, maar het gebruik verliep nog niet vlot. Sarah, de ergotherapeute, moest eventjes naar de technische dienst. Toen we alleen waren met Rosa hebben we haar uitgelegd wat ze kan vinden op de placemat. 
Maar toen we meer specifiek gingen vragen wat ze wil, bv. we vroegen of ze koffie wou, ze toonde het bord, ze zat dus al in de juiste categorie, maar niet het juiste logo. Vragen naar hoe ze voelde lukte niet, ze herkende wel direct het logo "boos". Dit logo wordt ook gebruikt door de logopedist. 
Er is nog geen vertrouwensband tussen Rosa en ons, waarschijnlijk daarom dat het wat moeilijker gaat. 

Het is zeker een must om het weekschema uit te werken. Dit om Rosa te kunnen voorbereiden op de activiteiten die ze die dag heeft. 

We hebben de houder (prototype 42) vast gemaakt op haar vierpikkel. Maar Rosa wilde dit niet. We hebben het prototype dan achtergelaten, en hopen dat Rosa het prototype wat meer gewoon wordt, zodat ze toch er mee wil rondlopen. We hadden het gevoel dat het allemaal wat overweldigend was. 
De placemat hebben we ook achtergelaten, we hadden het gevoel dat het communicatiemiddel wel zal helpen na wat training. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten