woensdag 21 mei 2014

prototype 45


voorkant. Dit zou dan geprint worden op vinyl (afb. zie prototype 44). Foto's zijn iets kleiner dan bij protoype 41 (6 cm --> 5,5 cm) 
achterkant. Weekschema wordt groot weergegeven, op vinyl gedrukt. De voor en achterkant worden aan elkaar genaaid. Hiervoor hebben we een naaister gecontacteerd, zij geeft ook les met industriële machines, en dit zou dan zeker mogelijk zijn. 
Antisliplaag moet jammer genoeg in twee delen, we hebben geen groter formaat gevonden. Ik zou ze aan elkaar verlijmen (hotmelt) en die lijm dan verstoppen achter een fijn stuk plakband. Dit plakband is dan een lijn tussen de dagen van de week, en de foto's van wat er die dag te doen is. 


verbindingselement. De 2 lagen (vinyl genaaid, antisliplaag) kunnen vast gemaakt worden met een klem. Dit wordt ook gebruikt om thesissen, papers of dossiers in te binden. 


verwacht positief: losneembaar (dus stel dat weekschema meer wordt gebruikt dan communicatiemat dan kan het worden omgedraaid, afwasbaar, oprolbaar, compacter dan vorige
onverwacht positief:

verwacht negatief: Afbeeldingen zijn te klein (slechts 4,5 cm ruimte) , moeilijk om te bevestigen, blijft niet goed zitten (omdat materiaal te dun is) 
onverwacht negatief: 


prototype nr: 45
Tijd: 30 min.
Onderdelen: 5
Materiaal: papier, plakband, klemmen, anti-slip
Tools: schaar, stift, lat

Score: 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten